събота, 19 ноември 2016 г.

Re: SRX1363286009ID - W10 / Mail app / Delivery receipt inquiry

SRX1363286009ID - W10 / Mail app / Delivery receipt inquiry

Спам
x

Microsoft Technical Support <CS3UR.GNRL.EU.00.BG.TPR.ATH.TS.1FL.ADK.SG.PI@css.one.microsoft.com>

11:18 (преди 19 часа)
до alexandreevakazandjieva
Защо това съобщение е в „Спам"? Адресът му в полето „От" е от css.one.microsoft.com, но съобщението не изпълни задължителните тестове за удостоверяване за css.one.microsoft.com.  Научете повече

---------- Препратено съобщение ----------
От: Microsoft Technical Support
До: zvezdev
Як: andreeva, kazandjieva


Уважаеми г-н Звездев,

благодаря Ви, че се свързахте с Майкрософт Answer Desk.

 

Пиша Ви относно Вашето запитване за функцията "delivery receipt" в апликация "Поща" в Windows 10. Както обсъдихме и по телефона, тази функция не е налична в апликация "Поща". Препоръка на Майкрософт е да използвате самостоятелната програма Outlook или Office пакет, който включва същата програма. При наличие на допълнителни въпроди относно апликацията "Поща", моля обърнете се към answers.microsoft.com.

Надявам се да сте останал доволен от получената поддръжка. Ако по каквато и да е причина не сте удовлетворен, моля свържете се с нас възможно най-скоро.

 

Бих искала да Ви уведомя, че Вашият случай номер 1363286009 ще се счита за приключен и ще бъде затворен. Също така, до два работни дни може да получите имейл с анкета, която бих била благодарна да попълните ако имате времето за това.

 

Ако все още желаете помощ по този въпрос, можете да се свържете с нас от понеделник до петък от 9:00 до 18:00 часа.

 

Екипът на Microsoft Ви пожелава приятен и успешен ден!

 

 

С уважение,

 

Елена Николова

Майкрософт

Answer Desk

тел.: 0800 15555

 

 

Забележка: Този е-мейл може да съдържа поверителна информация. Ако не сте посочени в списъка с получатели, моля не предприемайте действия във връзка с този имейл, не отваряйте който и да било прикачен файл и се свържете веднага с подателя (подробности по-горе).

 

* Когато отговаряте моля включете номера на Вашата заявка за услуга, име, имейл адрес и телефонен номер. Благодарим Ви. *

 

 




--

/\lex @ +35988zvezdev(9839338) Х-Mtel - СЕГА е ТЕЛЕНОР моя Gsm

Няма коментари: